Maden Sektör Kurulu’nun Bugünkü Toplantısı İptal EdildiTurkuaz Gazetesi

22.10.2024 - 04:29

Maden Sektör Kurulu’nun Bugünkü Toplantısı İptal Edildi

Maden Sektör Kurulu tarafından 13 Ağustos 2024 Salı günü saat 16:00’da çevrimiçi olarak düzenlenecek olan “Maden Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı” başlıklı sunum, aynı kurul tarafından iptal edilmiştir.

Maden Sektör Kurulu’nun Bugünkü Toplantısı İptal Edildi
Son Güncelleme :

13 Ağustos 2024 - 13:16

Maden sektör kurulu tarafından yapılan 1. duyurunun metni aşağıdaki gibidir.

Maden sektör kurulu olarak maden yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair değişiklik yapılması hakkında düzenlenecek ve çevrimiçi ve tüm sektör temsilcilerinin davet edildiği aynı zamanda Fatih Dumanlı (MAPEG Genel Müdür Yardımcısı),  Mehmet Ali Özen (MAPEG Genel Müdür Yardımcısı), Devran Ünlü (MAPEG Genel Müdür Yardımcısı), Murat Demir (MAPEG 1. Hukuk Müşaviri),  Hasan Hüseyin Irgat (MAPEG Daire Başkanı), Ali Kozan (MAPEG Daire Başkanı) ve Fatih Pekdemir’in  (MAPEG Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri)
katılacağı toplantı yine maden sektör kuru tarafından “Yapılacak olan taslak çalışmanın konusu ve hassasiyeti nedeniyle, toplantının fiziki olarak gerçekleştirilmesine karar verilmiştir,” ifadelerine yer verilerek, toplantının iptal sebebi açıklanmıştır.

Maden sektör kurulu tarafından yapılacak olan toplantının iptal metni aşağıdaki gibidir.

Toplantının iptal edilmesinin ardından gazetemize çok sayıda telefon, mesaj ve e-posta gönderilerek iptalin nedenleri merak edilmiştir. Sizlerde yapılacak olan toplantıyla alakalı aynı zamanda iptal edilmesiyle alakalı görüşlerinizi 0 536 922 86 88 Whatsapp numaramıza mesaj atabilirsiniz. Konuyla ilgili olarak Genel Koordinatörümüz Mehmet Abdioğulları ile gerçekleştirdiğimiz video haberde, bu sorulara yanıt verilecektir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız