İMİB'den Rusya Sektörel Ticaret HeyetiTurkuaz Gazetesi

18.10.2024 - 08:19

İMİB’den Rusya Sektörel Ticaret Heyeti

8-10 Ekim 2024 tarihleri arasında, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından organize edilen Rusya Sektörel Ticaret Heyeti, sektöre yeni iş birlikleri kazandırmak adına Moskova’da önemli görüşmelere imza attı. Etkinliğe katılan 12 Türk doğal taş firması, Rusya’dan 59 yabancı firma ile toplam 154 iş görüşmesi gerçekleştirerek sektörün uluslararası pazarda güçlenmesine katkıda bulundu.

İMİB’den Rusya Sektörel Ticaret Heyeti
Son Güncelleme :

10 Ekim 2024 - 12:57

Görüşmeler sırasında heyet, Moskova Ticaret Baş müşaviri Sayın Çiğdem Şamiloğlu Erkoç ve Moskova Ticaret Müşaviri Sayın Mustafa Gökceoğlu’nun da ziyaretleriyle onurlandırıldı. İMİB’in organize ettiği bu ticaret heyeti, sektör temsilcilerini uluslararası firmalarla buluşturarak yeni iş fırsatlarına kapı aralamaya devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız