Ali Kahyaoğlu ve Ekibi sahalara geri döndüTurkuaz Gazetesi

18.10.2024 - 08:23

Ali Kahyaoğlu ve Ekibi sahalara geri döndü

Kadın Gücü Sektörde Yeni Dönemi Başlatıyor
Leyla Liman Oruç, Türk Mermer Maden Vakfı’nın ilk kadın Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve başladı. Oruç, sektördeki sorunlara çözüm üretmek ve kamuoyunu bilinçlendirmek için kapsamlı çalışmalar yürütmeyi hedefliyor.

Ali Kahyaoğlu ve Ekibi sahalara geri döndü
Son Güncelleme :

08 Ekim 2024 - 12:27

Türk Mermer Maden Vakfı’nın olağan genel kurul toplantısında bir ilk gerçekleşti. Vakıf yönetim kurulu başkanlığına, mütevelli heyeti içerisinden Leyla Liman Oruç seçildi. Oruç, vakfın tarihinde bu görevi üstlenen ilk kadın başkan olarak dikkat çekiyor. Başkan Yardımcılığı görevine ise Hürok Mermer’den Hüsnü Olçar getirildi.

Yönetim Kurulu üyeleri arasında sektörde tanınan isimler yer aldı: Ali Kahyaoğlu, Ersoy Erol, Yakup Kadri Sürmen, Harun Kütük, Nurullah Altınsoy, Esat Kahyaoğlu, Ömer Sürmen, Furkan Keleş ve Beyazıt Özgan yeni dönemde vakfa katkı sağlayacak isimler olarak seçildi.

Başkan Leyla Liman Oruç, sektördeki sorunları çözmek ve büyümeyi desteklemek için vakfın sektörle birlikte kolektif çalışacağını belirtti. Oruç, vakfın bir diğer önemli misyonunun, sektörde çalışanların çocuklarına eğitim desteği sağlamak olduğunu vurguladı. Ayrıca, son dönemde basında yer alan madencilik sektörüyle ilgili olumsuz ve yanlış bilgilendirmelerin önüne geçecek çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Türk Mermer Maden Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Liman Oruç, Çetin Ünsalan’ın sunduğu Reel Piyasalar programına konuk oldu. Programı dinlemek için linke tıklayabilirsiniz.

https://soundcloud.com/stendustriradyo/leyla-liman-oruc-cetin-unsalan-ile-reel-piyasalar

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız